Híreink

Cikk küldés Miért fontos egy vállalkozás arculata, mit jelez a potenciális vevők felé?2022. Szeptember 26. 15:32

Egy cég arculata az, amit a vevői felé mutat, vagyis ami alapján megjegyzik, megítélik, ami alapján döntenek egy esetleges együttműködés mellett vagy épphogy elutasítják azt. Tehát az arculattervezésen nem érdemes spórolni, mert a vevő ez alapján ítéli meg a termék vagy szolgáltatás minőségét. 

 

Elolvasom a teljes hírt

Október 1-jén indul Magyarország utolsó hagyományos népszámlálása2022. Szeptember 26. 14:18

Október 1. és november 28. között népszámlálás lesz Magyarországon. A cenzus eredményei hosszú távon alapot nyújtanak az országos, regionális és helyi társadalmi, illetve gazdasági fejlesztésekhez. 

 

Elolvasom a teljes hírt

Így mentenék meg az energiaválságtól a vállalkozásokat2022. Szeptember 23. 11:35

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szerint a kialakult válság az egész magyar gazdaságot érinti és a koronavírus-válságnál is erősebben rázza meg, amely gyors, határozott és átfogó állami beavatkozás nélkül tömeges cégbezárásokhoz és munkahelyek százezreinek megszűnéséhez vezethet.

 

Elolvasom a teljes hírt

Lesz elég földgáz télen, de az ár kérdéses2022. Szeptember 23. 11:26

A háború előtti energiahelyzet már nem állhat vissza, de legalább akkora mennyiségű orosz földgáz szállítására szükség lenne, ami 100-150 euróra mérsékeli a földgáz európai tőzsdei árát.

 

Elolvasom a teljes hírt

Matolcsy György: Magyarország letért az egyensúly és a növekedés útjáról2022. Szeptember 22. 15:37

Vissza kell térni az egyensúly és a növekedés útjára. Új, fenntartható közgazdaságtannal lehet csak kezelni az előttünk álló gazdasági problémákat - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a 60. Közgazdász-vándorgyűlés nyitóelőadásában Szegeden.

Elolvasom a teljes hírt

ÁLLAMI TÁMOGATÁS NAPELEMRE2022. Szeptember 22. 13:13

2021. év végétől egy új lehetőség nyílt „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázat keretében, amely 100%-os támogatást nyújt napelem telepítésére, illetve komplex, megújuló energián alapú fűtéskorszerűsítésre.

 

Elolvasom a teljes hírt