Híreink » 75%-os vissza nem térítendő támogatás a somogyi vállalkozásoknak is2018. Május 22. 11:06

2018. június 16-ig nyújthatók be új projektek az INTERREG V-A Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében megvalósuló kis- és középvállalkozásokat támogató, B-Light Grant Scheme pályázat új fordulójában.

B LIGHT_logo za ppt_01 másolata.jpg

 

A projekt olyan vállalkozásfejlesztési konstrukcióra épül, melynek célja egy határon átnyúló új, hozzáadott értéket jelentő, közös technológia, termék, vagy szolgáltatás kialakítása a vállalkozások között. Ehhez jelentős szakmai és anyagi támogatás igényelhető. 

Ez azt jelenti, hogy 30-135 ezer euró közötti támogatást kaphat az a magyar és horvát cég, amely közös beruházást hoz létre. Sok iparág részvétele, széles körű tevékenységek támogathatók az új pályázatban. A feltételek közé tartozik, hogy min. 1 magyar és horvát partnernek közösen részt kell vennie a megvalósításban a határmenti megyékből, és csak olyan KKV-król lehet szó, amelyek rendelkeznek legalább 1 lezárt üzleti évvel.

A pályázat két körös: az első körben egy ún. egyszerűsített pályázatot, koncepciót szükséges benyújtani (Light Concept Form a csatolmányban) a https://www.b2match.eu/blight keresztül.

Itt valamennyi információ és a teljes kiírás elérhető, egyszerű regisztráció után partnerkeresésre is alkalmas.

A regisztrációban, a pályázattal kapcsolatos kérdésekben a Somogy Megyei Vállalkozói Központ munkatársai állnak rendelkezésére, keressen minket bizalommal.

 

E-mail: t.kocsis@somogy.hu

További információk:

http://www.vallalkozoi-kozpont.hu/b-light.html

 

INTERREG_LOGO_HU.jpghuhr_logo_HU_small.jpg

Vissza a hírekhez