Híreink

Mit tegyen a munkáltató, ha koronavírusos egy dolgozó?2020. Szeptember 17. 15:26

Ha egy munkavállaló koronavírusos lett, akkor a munkáltatónak lehetősége van arra, hogy - a nagyobb biztonság érdekében – a Nemzeti Népegészségügyi Központ által megnevezett hivatalos kontaktszemélyeken kívül, más dolgozót vagy dolgozókat is kivonjon a munkavégzésből - mondta el az InfoRádiónak a Doktor24 Egészségközpont orvosigazgatója, Spányik Gábor.

 

Elolvasom a teljes hírt

Nyugdíj: változnak-e a szabályok az új Tbj. miatt?2020. Szeptember 17. 15:03

A legjelentősebb érdemi változások között találjuk a nyugdíj melletti keresőtevékenység, a nyugdíj-szüneteltetés és a nyugdíj-növelés új szabályait.

 

Elolvasom a teljes hírt

Megjelent a kertészetek korszerűsítését támogató pályázat!2020. Szeptember 16. 15:04

A kertészeti ágazatokban tevékenykedő mezőgazdasági termelők versenyképességének javítása érdekében a pályázati felhívás támogatja a kertészeti gazdaságokban az energiafelhasználás hatékonyságának javítását és az ágazat által okozott környezetterhelés csökkentését. 

 

Elolvasom a teljes hírt

Matolcsy György: Új Otthon Program2020. Szeptember 14. 15:46

Miért is ne küzdenénk tovább a lakáspolitikai fordulatért, amikor olyan sokat nyerhetnénk vele? 

Elolvasom a teljes hírt

Még rendelkezésre áll az Nhp Hajrá! hitelkeret közel fele2020. Szeptember 14. 14:26

A pénzintézetek 531 milliárd forintot folyósítottak eddig a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Növekedési hitelprogramjának (Nhp Hajrá!) 1500 milliárd forintos keretéből, és további közel 186 milliárd forint vár folyósításra vagy hitelbírálatra a Bank360.hu adatai szerint.

 

Elolvasom a teljes hírt

Újabb program indulhat az e-járművek vásárlásának támogatására2020. Szeptember 10. 14:58

Rövid idő alatt kimerült az elektromos járművek vásárlásának támogatására szánt ötmilliárd forintos keret, ezért a tervek szerint folytatódik a támogatási program - közölte az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Zalaegerszegen.

 

Elolvasom a teljes hírt