Híreink » Magyar nyelvű honlapon a friss pályázatok2015. Július 31. 07:47

A Magyar Fejlesztési Központ 450 milliárd forintnyi pályázattal indít magyar nyelvű honlapot. A webes platform mindenki számára elérhető, felhasználóbarát internetes felület, amely naprakész tájékoztatást nyújt a közvetlen uniós forrásokra pályázni kívánóknak.

„A kormány fél évvel ezelőtt hozta létre a budapesti székhelyű, brüsszeli képviselettel is rendelkező Magyar Fejlesztési Központot. Az intézmény célja, hogy a közvetett támogatások mellett a közvetlen uniós kifizetésű források elnyerésében segítse a magyar pályázókat országhatáron innen és túl” – mondta Kiss Antal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium miniszteri biztosa.

A 2014-2020 közötti ciklusban több mint 130 milliárd euró értékű közvetlen forrás nyílik meg évente több mint félezer pályázatban. A www.palyazatokmagyarul.eu honlapon az év végéig további hatvan-hetven pályázat feldolgozása várható. A közvetlen források területén a tagállamok között egyedülállónak számító internetes platformmal egy időben elindul a www.nyeromagyarok.eu oldal is, amely képekkel illusztrálva mutatja be a már megvalósult, sikeres pályázati történeteket.

Részletesebben az alábbi linken található cikkben:

Forrás: 

uzletresz

 

Vissza a hírekhez