Híreink » Meghívó az "Amazon of Europe" Bike Trail projekt workshopjára2018. Október 09. 10:33

Amazon of Europe Bike Trail projekt

konzultációs workshop

 

 

Amazon-of-Europe-logo-3-2.png                                       Interreg amazon of europe logó.jpg

 

M E G H Í V Ó

 

Amazon of Europe Bike Trail projekt

konzultációs workshop

 

A Somogy Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány tisztelettel meghívja Önt az

Amazon of Europe kerékpáros út projekt konzultációs workshopjára,

amelynek

időpontja: 2018. október 16. (kedd), 9.30 óra

helyszíne: Barcs, Polgármesteri Hivatal Nagyterme (Barcs, Bajcsy Zs. u. 46.)

 

A workshophon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy a részvételi szándékát az info@somogy-hvk.hu címen jelezze 2018. október 15-ig.

Az „Amazon of Europe” projekt célja a Dráva-Mura folyók mentén, 5 országon (Ausztrián, Szlovénián, Horvátországon, Magyarországon és Szerbián) átívelő kerékpáros turisztikai hálózat kialakítása. A projekt keretében felmérjük az útvonal mentén működő turisztikai szolgáltatókat, szolgáltatásokat, látnivalókat, erre alapozva elkészítünk egy, a teljes érintett régió kínálatát bemutató, foglalási rendszert is tartalmazó web portált. Az útvonal menti szolgáltatókat online és nyomtatott promóciós anyagokon, továbbá a projekt keretében szervezett rendezvényeken népszerűsítjük.

A projekt eredményeképp létrejövő turisztikai útvonal szolgáltatói részeivé válnak egy online foglalási rendszerrel támogatott, öt ország piacára kiterjedő, egységes turisztikai szolgáltatói hálózatnak.

A találkozó célja:  Az Amazon of Europe (AoE) Bike Trail projekt bemutatása, a kulcsfontosságú érintettek véleményének megismerése a térség jelenlegi turisztikai helyzetéről, kínálatáról, a látogatói trendekről, továbbá a jövőbeni tervekről.

 

 

 

                                                            

 

 

Vissza a hírekhez