Vállalkozói hitelek

Mikrohitelek A Mikrohitel Program (MHP) általános célja a kisvállalkozások támogatása pénzügyi segítségnyújtással és tanácsadással, elsősorban azon a speciális területen, ahol a kisvállalkozások igényeit a kereskedelmi bankok jelenleg nem tudják kielégíteni. A Program másik célja, hogy a támogatás eredményeként ezek a vállalkozások mihamarább a kereskedelmi bankok ügyfeleivé váljanak.

Tovább

Konferenciaterem bérlet

Konferencia, rendezvény

Konferencia termünk 330 fő befogadására alkalmas. Három különböző méretre szekcionálható, illetve a termek összenyitásával tovább bővíthető. Szellőző rendszerrel, hangosítással, mennyezeti projektorral továbbá motoros engedhető vetítővászonnal és nagyon változatos berendezési móddal azt a célt szolgálja, hogy minél magasabb színvonalon megrendezésre kerülhessenek kisebb és nagyobb rendezvények egyaránt.

Tovább


Irodabérlet

 

Irodabérlet Irodáink bútorozatlanok, csak beépített szekrényekel ellátottak. Minden irodahelyiség rendelkezik automata árnyékoló rendszerrel, fain-coil-os fűtő-hűtőtesttel, kiépített CAT 5 hálózattal és elektromos hálózattal. Átalánydíjas rezsi elszámolás. A tárgyaló 20 főig kisebb tanácskozások, megbeszélések ideális helyszíne.

Tovább

Hitelmoratórium tájékoztatás

Új szabályok a Moratórium 3-ra!

Tovább

Híreink » A Cápák között amerikai verziójának sztárbefektetője elmondta, milyen vállalkozásba érdemes kezdeni2021. Március 19. 13:11

Mark Cuban, a Cápák között című műsor amerikai verziójának (Shark Tank) egyik sztárbefektetője, ha ma alapítana céget, egész biztosan a legújabb technológiák felé indulna el – a blockchain, azaz a blokklánc technológiára, az okos szerződésekre és a nem helyettesíthető tokenekre (NFT) összpontosítana.

 

Mark Cuban közvetlenül a dotcom lufi kipukkanása előtt lett milliárdos. 1995-ben ő és egy barátja, Todd Wagner elindította a Broadcast.com nevű internetes rádióplatformot, amelyet pár évre rá a Yahoo 5,7 milliárd dollárért vett meg, gazdag emberré téve ezzel Cubant.

Részletesebben az alábbi linken található cikkben:

Forrás: novekedes.hu

 

Vissza a hírekhez