Híreink » A KÖVET Egyesület XXIII. Konferenciája2018. December 06. 12:47

Szeretnénk szíves figyelmébe ajánlani a KÖVET Egyesület (www.kovet.hu) soron következő rendezvényét, a XXIII. konferenciát és műhelymunkát.  

Csatlakozzon Ön is az új innovatív nemzetközi projekthez, melynek célja energiahatékonysági beruházások finanszírozása. Ha Ön beruházó, akkor piaci kamatot realizálhat és aktívan  hozzájárul a környezet megóvásához. Ha Ön hitelfelvevő, az energia-megtakarításból származó bevételéből tudja visszafizetni a felvett összeget. A projekt magyarországi megvalósítója a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért. 

A rendezvény második napján - 2018. december 11-én - a vállalatok és a települések fenntarthatósági célkitűzéseit és eredményeit vesszük górcső alá az ENSZ 2030-ra szóló Fenntartható Fejlődési Céljainak (SDG) tükrében. Mindkét napon neves kutatók, vállalati és önkormányzati vezetők, civil szervezetek vezetői osztják meg Önökkel ismereteiket, mondják el véleményüket a témáról.

Innovatív, okos megoldások kkv-k számára a környezetközpontú irányítás, az energiairányítás és a fenntartható üzleti modellek területén.

 

Jöjjön el konferenciánkra és találkozzon személyesen Heinz Werner Engel belga tanácsadóval, aki Európa és a Világ számos pontján sikerrel alkalmazott Ökotérképezés és EMAS Egyszerűen módszer kifejlesztője, a környezetközpontú irányítási rendszerek (ISO14001 és EMAS) és az energiairányítás (ISO50001) európai guruja, aki sikeresen képviselte az érdekeket az EU-nál és az ISO technikai háttér szervezeténél az irányítási rendszerek kkv-k számára is használható egyszerűsített és okos megoldásainak elfogadása érdekében.

 

Előadóink névsorát, a részletes programot és a jelentkezés feltételeit a csatolt meghívóban találja.  

Jöjjön el, tanuljon, tapasztaljon, építsünk kapcsolatokat, vegyen részt a rendezvényen és csatlakozzon programunkhoz!

 

Időpont: 2018. december 10-11.

Helyszín: Zalakaros Hotel Karos Spa ****superior, ahol kedvezményes szállás foglalására is van lehetőség.

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon munkatársainkhoz az info@kovet.hu címen.

Regisztrálni az alábbi ŰRLAP kitöltésével lehet.

Vissza a hírekhez