Híreink » Fenntartható üzleti ötletek nyári egyeteme2017. Július 19. 15:00

Fiatal vállalkozók vagytok, és érdekelnek a „zöld” üzleti megoldások? Már dolgoztok egy fenntartható megoldáson, amit továbbfejlesztenétek? Akkor a „Zöld Nyári Egyetem” épp Nektek szól!

 

green summer school.jpg

A „Zöld Nyári Egyetemet”, melynek fókuszában a fenntartható üzleti modellek állnak, 2017. szeptember 11-15 között szervezik fiatal vállalkozóknak, továbbá hallgatóknak a németországi Koblenz városában. Ha már megtettétek az első lépéseket egy releváns probléma megoldására, és tovább szeretnétek fejleszteni terméketeket, szolgáltatásotokat, Ti vagytok egyike azoknak, akiket keresünk.

Az ötnapos tréning folyamán lehetőségetek nyílik az üzleti modelletek kidolgozására, melyben a zöld és ökoinnovációs ágazat szakértői nyújtanak segítséget a fejlesztési, finanszírozási, marketing, értékesítési, illetve szellemi tulajdonnal kapcsolatos témakörökben.

A tréning végén a résztvevő csoportok egy szakértőkből álló zsűri előtt mutatják be üzleti modelljeiket, a legjobbak pedig részt vehetnek a stuttgarti Innovációs és Befektetési Fórumon, ahol lehetőségük nyílik potenciális befektetőkkel való találkozásra is.

A jelentkezéseket 2017. augusztus 13-ig lehet benyújtani az alábbi címen:

https://venture-dev.com/webform/TqogRx1xYP2uFney/

 

A Nyári egyetemi kurzuson való részvétel ingyenes, a résztvevőket viszont az utazási, szállás  költségek terhelik. A rendezvény nyelve angol, az étkezés a szervezők részéről biztosított.

 

Részletes információk a rendezvényről:

http://www.bwcon.de/veranstaltungsueberblick/detail/green-summer-school-2017.html

 

A rendezvény az ECOINN DANUBE projekt finanszírozásában, az Interreg Danube Program támogatásával valósul meg.

Vissza a hírekhez