Vállalkozói hitelek

Mikrohitelek A Mikrohitel Program (MHP) általános célja a kisvállalkozások támogatása pénzügyi segítségnyújtással és tanácsadással, elsősorban azon a speciális területen, ahol a kisvállalkozások igényeit a kereskedelmi bankok jelenleg nem tudják kielégíteni. A Program másik célja, hogy a támogatás eredményeként ezek a vállalkozások mihamarább a kereskedelmi bankok ügyfeleivé váljanak.

Tovább

Konferenciaterem bérlet

Konferencia, rendezvény

Konferencia termünk 330 fő befogadására alkalmas. Három különböző méretre szekcionálható, illetve a termek összenyitásával tovább bővíthető. Szellőző rendszerrel, hangosítással, mennyezeti projektorral továbbá motoros engedhető vetítővászonnal és nagyon változatos berendezési móddal azt a célt szolgálja, hogy minél magasabb színvonalon megrendezésre kerülhessenek kisebb és nagyobb rendezvények egyaránt.

Tovább


Irodabérlet

 

Irodabérlet Irodáink bútorozatlanok, csak beépített szekrényekel ellátottak. Minden irodahelyiség rendelkezik automata árnyékoló rendszerrel, fain-coil-os fűtő-hűtőtesttel, kiépített CAT 5 hálózattal és elektromos hálózattal. Átalánydíjas rezsi elszámolás. A tárgyaló 20 főig kisebb tanácskozások, megbeszélések ideális helyszíne.

Tovább

Hitelmoratórium tájékoztatás

Új szabályok a Moratórium 3-ra!

Tovább

Híreink » Figyelem, fontos változás a vis maior-nál!2021. Március 26. 09:23

A Kincstár vis maior okként ismeri el a vírus miatti korlátozásokat is – közölte a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ).

Bővült a Magyar Államkincstár által elismert vis maior okok köre:

Mentesülhetünk a szankciók alól akkor is, ha az előírt kötelezettségeket a koronavírus-járvány miatt elrendelt kormányzati intézkedések miatt nem tudjuk teljesíteni.

 

 

Eddig csak a tavaly márciusi korlátozások szolgáltak vis maior okként, mostantól azonban minden kormányzati korlátozó intézkedés jogalapot teremthet a kimentésre.

Részletesebben az elábbi linken található cikkben:

Forrás: agroinform.hu 

Vissza a hírekhez