Híreink » Itt a nyári GINOP-kapacitásbővítő pályázat első nyertesei!2016. Január 15. 08:11

Ma elkezdték kitenni a nyertes cégek adatait a GINOP-1.2.2-15 kódszámú, tavaly nyáron megjelent termelési kapacitásbővítő pályázaton és egyelőre 20 céget látunk a hivatalos listán 10-50 millió forint közötti elnyert támogatással, igaz a pályázat szerint 5-50 millió forint közötti lehet a támogatás mértéke projektenként. Azt, hogy rövidesen megjelenhetnek az első pályázati nyertesek erre a felhívásra, már karácsony előtti cikkeinkben felhívtuk a figyelmet. 

 

 

A GINOP-1.2.2-15 Mikro-kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása című pályázat tavaly nyáron jelent meg, eredetileg 10+10 milliárd forintos keretösszeggel, amely a Szabad Vállalkozási Zónán belüli, illetve azon kívül megvalósuló projektekre szolgált volna. Az első pályázatbenyújtási szakaszhatár augusztus 15. volt és mivel az SZVZ-n kívüli területeken létrejövő projektek iránt sokkal nagyobb volt az érdeklődés, így a pályázat ezen "lábát" már tavaly augusztus végén le is kellett zárni keretkimerülés miatt.

Részletesebben az alábbi linken található cikkben:

Forrás: 

http://www.portfolio.hu/unios_forrasok/palyazatok/itt_a_nyari_ginop-kapacitasbovito_palyazat_elso_nyertesei.5.225421.html

 

Vissza a hírekhez