Vállalkozói hitelek

Mikrohitelek A Mikrohitel Program (MHP) általános célja a kisvállalkozások támogatása pénzügyi segítségnyújtással és tanácsadással, elsősorban azon a speciális területen, ahol a kisvállalkozások igényeit a kereskedelmi bankok jelenleg nem tudják kielégíteni. A Program másik célja, hogy a támogatás eredményeként ezek a vállalkozások mihamarább a kereskedelmi bankok ügyfeleivé váljanak.

Tovább

Konferenciaterem bérlet

Konferencia, rendezvény

Konferencia termünk 330 fő befogadására alkalmas. Három különböző méretre szekcionálható, illetve a termek összenyitásával tovább bővíthető. Szellőző rendszerrel, hangosítással, mennyezeti projektorral továbbá motoros engedhető vetítővászonnal és nagyon változatos berendezési móddal azt a célt szolgálja, hogy minél magasabb színvonalon megrendezésre kerülhessenek kisebb és nagyobb rendezvények egyaránt.

Tovább


Irodabérlet

 

Irodabérlet Irodáink bútorozatlanok, csak beépített szekrényekel ellátottak. Minden irodahelyiség rendelkezik automata árnyékoló rendszerrel, fain-coil-os fűtő-hűtőtesttel, kiépített CAT 5 hálózattal és elektromos hálózattal. Átalánydíjas rezsi elszámolás. A tárgyaló 20 főig kisebb tanácskozások, megbeszélések ideális helyszíne.

Tovább

Hitelmoratórium tájékoztatás

Új szabályok a Moratórium 3-ra!

Tovább

Híreink » Mekkora gazdasági károkat okozhatnak nálunk az újabb lezárások?2021. Március 19. 13:04

Mennyire lassíthatja le a kilábalás sebességét a koronavírus-járvány harmadik hulláma? Az új korlátozó intézkedések árnyékában hogyan teljesíthet a magyar gazdaság idén és jövőre? Többek között erről kérdeztük a Takarékbank és a Századvég Gazdaságkutató Intézet vezető elemzőit.

 

 

Komoly hosszú távú problémákat okozna, ha sokáig velünk maradnának az újabb korlátozó intézkedések. A járvány által sújtott cégek ugyanis jellemzően felélték tartalékaikat, így elbocsátásokra kerülhet sor, ha nem csitul a harmadik hullám.

Résszletesebben az alábbi cikkben található:

Forrás: novekedes.hu

 

Vissza a hírekhez