Vállalkozói hitelek

Mikrohitelek A Mikrohitel Program (MHP) általános célja a kisvállalkozások támogatása pénzügyi segítségnyújtással és tanácsadással, elsősorban azon a speciális területen, ahol a kisvállalkozások igényeit a kereskedelmi bankok jelenleg nem tudják kielégíteni. A Program másik célja, hogy a támogatás eredményeként ezek a vállalkozások mihamarább a kereskedelmi bankok ügyfeleivé váljanak.

Tovább

Konferenciaterem bérlet

Konferencia, rendezvény

Konferencia termünk 330 fő befogadására alkalmas. Három különböző méretre szekcionálható, illetve a termek összenyitásával tovább bővíthető. Szellőző rendszerrel, hangosítással, mennyezeti projektorral továbbá motoros engedhető vetítővászonnal és nagyon változatos berendezési móddal azt a célt szolgálja, hogy minél magasabb színvonalon megrendezésre kerülhessenek kisebb és nagyobb rendezvények egyaránt.

Tovább


Irodabérlet

 

Irodabérlet Irodáink bútorozatlanok, csak beépített szekrényekel ellátottak. Minden irodahelyiség rendelkezik automata árnyékoló rendszerrel, fain-coil-os fűtő-hűtőtesttel, kiépített CAT 5 hálózattal és elektromos hálózattal. Átalánydíjas rezsi elszámolás. A tárgyaló 20 főig kisebb tanácskozások, megbeszélések ideális helyszíne.

Tovább

Hitelmoratórium tájékoztatás

Új szabályok a Moratórium 3-ra!

Tovább

Híreink » MNB alelnök: A gazdasági visszaesés fő oka a magas infláció2023. Augusztus 30. 13:54

Széles körben zajlik a dezinfláció, de jövőre is csökkenteni kell az inflációt – mondta Virág Barnabás, a jegybank alelnöke a mai kamatdöntést követő sajtótájékoztatón.

 

A szolgáltatások esetében az infláció később emelkedett, és lassabb ütemű, ami gátolja az infláció csökkenését. Várhatóan az ősz folyamán egyszámjegyű lesz az infláció- emelte ki Virág Barnabás, a jegybank alelnöke.

Részletesebben az alábbi linken található cikkben:

Forrás: novekedes.hu

Vissza a hírekhez