Híreink

Pályázat elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlásának támogatására2020. Szeptember 24. 14:27

Pályázatot írnak ki októberben elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlására, a keretösszeg 1 milliárd forint - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón. 

 

Elolvasom a teljes hírt

Elindult a GINAPP, a Pénzügyminisztérium első mobilappja2020. Szeptember 24. 14:15

Elindult a Pénzügyminisztérium első mobiltelefonra kifejlesztett alkalmazása, a GINAPP, amellyel a vállalkozások gyorsan és egyszerűen értesülhetnek az aktuális pályázatokról - jelentette be a pénzügyminiszter a Facebookra feltöltött videójában.

 

Elolvasom a teljes hírt

Sokan várnak még pályázati döntésre2020. Szeptember 22. 15:16

A remélt gyorssegély helyett a kkv-szektor számos tagja hónapok óta döntésre vár a járvány negatív gazdasági hatásait tompítani hivatott Ginop- és Vekop-pályázaton.

 

Elolvasom a teljes hírt

Krimibe illő csalással nullázták le egy magyar család bankszámláját2020. Szeptember 22. 12:14

Rövid időn belül a harmadik olyan csalás története jutott el szerkesztőségünkhöz, ami mögött profi bűnözők aprólékos munkája áll.

 

 

Elolvasom a teljes hírt

Mit tegyen a munkáltató, ha koronavírusos egy dolgozó?2020. Szeptember 17. 15:26

Ha egy munkavállaló koronavírusos lett, akkor a munkáltatónak lehetősége van arra, hogy - a nagyobb biztonság érdekében – a Nemzeti Népegészségügyi Központ által megnevezett hivatalos kontaktszemélyeken kívül, más dolgozót vagy dolgozókat is kivonjon a munkavégzésből - mondta el az InfoRádiónak a Doktor24 Egészségközpont orvosigazgatója, Spányik Gábor.

 

Elolvasom a teljes hírt

Nyugdíj: változnak-e a szabályok az új Tbj. miatt?2020. Szeptember 17. 15:03

A legjelentősebb érdemi változások között találjuk a nyugdíj melletti keresőtevékenység, a nyugdíj-szüneteltetés és a nyugdíj-növelés új szabályait.

 

Elolvasom a teljes hírt