Híreink

Megjelent a „Társadalmi vállalkozások fejlesztésének támogatása” című (KAP-RD50-1-24 kódszámú) pályázati felhívás2024. Július 09. 09:47

A Közös Agrárpolitika Irányító Hatósága a Közös Agrárpolitikából és a nemzeti költségvetésből biztosított agrártámogatások felhasználásának rendjéről szóló 54/2023. (IX.13.) AM rendelet 68. § (1) bekezdése alapján közzé teszi a „Társadalmi vállalkozások fejlesztésének támogatása” című (KAP-RD50-1-24 kódszámú) pályázati felhívást.

Elolvasom a teljes hírt

A kormány döntése: a napelemes pályázatot meghosszabbították2024. Július 03. 11:02

A lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési pályázat határidejét és szabályait módosították, meghosszabbítva a projektek befejezési idejét, ami kedvező a kivitelezők és pályázók számára, különösen azoknak, akik késésben vannak, és az új szabályok lehetővé teszik a lejárt pályázatok befejezését.

Elolvasom a teljes hírt

Jó hír annak, ki lemaradt a korábbi napelemes pályázatokról2024. Június 18. 14:08

Hétfő estig 15,231 támogatási kérelem befogadásáról született döntés a modern napelemes rendszerek telepítését ösztönző pályázaton, összesen több mint 62 milliárd forint értékben – közölte kedd reggeli Facebook-posztjában az Energiaügyi Minisztérium.

Elolvasom a teljes hírt

Ha az emberek tájékozódni szeretnének, akkor a vállalkozások weboldalát tekintik elsődleges forrásnak Hírek2024. Május 30. 11:53

Ez derült ki a Telekom megbízásából készült legújabb, kis-és középvállalkozások online jelenlétével foglalkozó, lakossági véleményeket vizsgáló reprezentatív kutatásból, amely a megkérdezettek vásárlás előtti tájékozódását vizsgálta. 

Elolvasom a teljes hírt

Az MNB csökkentette az alapkamatot: olcsóbbak lesznek a hitelek?2024. Május 23. 11:14

Fél év alatt több mint 4 százalékkal csökkentette az alapkamatot a jegybank, amelynek hatására júliustól alacsonyabb lesz a kötelező maximális teljes hiteldíj mutató a személyi kölcsönöknél, folyószámlahiteleknél, áruhiteleknél és hitelkártyáknál.

Elolvasom a teljes hírt

Indul a Magyar Falu Program 2024-ben, új pályázat út- és járdafelújításra a falvaknak!2024. Május 16. 12:10

Június 12-től akár 45 millió forintra is pályázhatnak az 5000 főnél kisebb lakosságszámmal rendelkező települések a Magyar Falu Program út- és járdafelújítást célzó pályázatának keretében. Magyarország Kormányának célja a Magyar Falu Program megvalósítása kapcsán a vidéki települések népességmegtartó és népességnövelő erejének fokozása, valamint a településen élők életminőségének javítása.

Elolvasom a teljes hírt